Logo
Caramba Webdesign
Home  |  Bedrijfsinformatie   |  Content management   |  Referenties   |  Contact   |  Sitemap

Achtergrond

 

Bedrijfsinformatie

--
Bedrijfsprofiel

--
Bedrijfsfilosofie

--
Werkwijze

--
Tarieven

--
Leveringsvoorwaarden

--


Zoeken

 

Werkwijze

Caramba Webdesign hecht aan een persoonlijke werkwijze. Iedere opdrachtgever en iedere website is uniek. Het ontwikkelen van een website is daarom altijd maatwerk. Op deze pagina leest u meer over de manier waarop wij het ontwikkeltraject aanpakken.

1. Verkenning

Het maken van een site is maatwerk. Als eerste stap in het ontwikkeltraject inventariseren wij in een persoonlijk gesprek uw wensen, ideeŽn en behoeften. Wij komen hiervoor graag vrijblijvend bij u langs. Tijdens zo'n gesprek inventariseren wij de beoogde doelgroep van uw site en uw doelstellingen.

2. Opstellen van een projectplan

Na het verkennende gesprek leggen wij uw behoeften, wensen, doenstellingen en ideeŽn vast in een projectplan. Wij leggen een concept-versie van dit plan aan u voor, aanpassingen zijn vanzelfsprekend uitstekend mogelijk. De definitieve versie van dit projectplan is te beschouwen als offerte. Meestal bieden wij onze werkzaamheden aan voor een vast bedrag. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

3. Ontwikkelen van de website

Na goedkeuring van de offerte en het projectplan starten wij de daadwerkelijke ontwikkelwerkzaamheden. Soms werken wij voor het grafisch ontwerp van uw website samen met andere bedrijven. U heeft tijdens de ontwikkeling altijd ťťn aanspreekpunt. Wanneer de website (bijna) voltooid is, tonen wij u een proefversie. U heeft dan de gelegenheid wijzigingen door te geven. Deze verwerken wij vervolgens in de definitieve website. Tevens begeleiden wij u bij het vinden van geschikte webhosting voor uw website en verzorgen wij de installatie.

4. Ondersteuning en nazorg

Zodra uw website online komt, staan wij voor u klaar voor ondersteuning en nazorg. Wij adviseren u gevraagd en ongevraagd bij de verdere invulling. Wij verhelpen geheel gratis eventuele foutjes of voeren achteraf nog kleine aanpassingen door. Ook voor grotere aanpassingen staan wij voor u klaar.

Spreekt deze werkwijze u aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.